follow our awesomeness
back to top

Termeni si conditii

www.plasmolifting-prp.ro (denumit in continuare Plasmolifting PRP ) este creat si administrat de Face Body Lips SRL, cu sediul social în …… CUI: ……….., Nr. de ordine in registrul comertului: ……………………… IBAN: …………………………….. Email de contact: ………….

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Acest acord se aplica site-ului Plasmolifting PRP, serviciilor si continutului acestuia. Prin crearea unui cont pe site-ul Plasmolifting PRP, sistemul va genera un profil care poate fi dezactivat prin folosirea optiunilor corespunzatoare din platforma.
Serviciile si continutul Plasmolifting PRP va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara rezerve a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Plasmolifting PRP si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” noastre.
Plasmolifting PRP poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Plasmolifting PRP reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

UTILIZAREA CONTINUTULUI Plasmolifting PRP

Puteti copia si printa Continutul site-ului Plasmolifting PRP doar pentru folosinta dumneavoastra si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris pe Plasmolifting PRP. Cu exceptia celor indicate mai sus, continutul Plasmolifting PRP nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Plasmolifting PRP:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, in orice modalitate, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Plasmolifting PRP asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului Plasmolifting PRP in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: ………………

POLITICA DE VANZARE ONLINE

1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Plasmolifting PRP. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Plasmolifting PRP, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
4. Plasmolifting PRP poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Plasmolifting PRP are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de voce si/sau date, care sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A.
6. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Plasmolifting PRP.
7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
8. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
9. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

COMANDA

1.Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Plasmolifting PRP, in cazul platii online;
4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese
6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa https://www.plasmolifting-prp.ro/retur.
7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
7.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.
8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Plasmolifting PRP, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este indicat in formularul de inregistrare al site-ului
2) sa mentineti si actualizati, atunci cand situatia o cere, datele furnizate la  inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile. Plasmolifting PRP va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro
Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita o copie aCertificatului de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului de unde sa reiasa ca acestia au ca obiect de activitate „plasarea si recrutarea de personal”, sa indice tara de plasare a personalului, precum si sa furnizeze date si informatii adevarate, corecte, complete despre identitatea  angajatorului.
Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Plasmolifting PRP are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului
De asemenea, Plasmolifting PRP nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, Plasmolifting PRP nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare, discriminatorii sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica sau fata de orice alt tert;
c) sa postati, difuzati sau transmiteti material (imagine, text :
pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel si in orice forma
care promoveaza actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate
care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe informatice cu intentia de a distruge orice sistem electronic sau informatie;
e) incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop.
Este interzisa crearea de profile personale referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic, sau altele de acest gen.
g) sa aveti conturi multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt folosite pe aceeasi tema;
h) sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale,care promoveaza violenta fizica sau verbala sau psihologica impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme (letale sau neletale) si munitii si crearea de site-uri „crush”;
i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);
j) posta, difuza sau transmite orice alt material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.
Plasmolifting PRP nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu sustine vreo parere exprimata de catre utilizatori.

INFORMATII PENTRU UTILIZATORI

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Plasmolifting PRP poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.
Plasmolifting PRP nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara si in conformitate cu politica de confidentialitate.
Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a va putea oferi si serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Plasmolifting PRP sau de catre un tert implicat.

PROTECTIE CONT UTILIZATOR

Accesul dvumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul Plasmolifting PRP este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Plasmolifting PRP nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa delogati/ sa iesiti ( log off / sign out ) din contul dvs. in contul de utilizator al ???????, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in Plasmolifting PRP.
Aceste sfaturi sunt destinate sa impiedice accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public.
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Plasmolifting PRP in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dumneavoastra.
Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Plasmolifting PRP nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Plasmolifting PRP nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
Plasmolifting PRP nu garanteaza in niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Plasmolifting PRP nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
Plasmolifting PRP nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul niciunui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
Plasmolifting PRP nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

SUSPENDAREA ACCESULUI

Plasmolifting PRP poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la Continutul Plasmolifting PRP sau la o parte a acestui continut. In acest sens, Plasmolifting PRP poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Plasmolifting PRP poate, de asemenea, oricand doreste si fara a oferi justificare si fara a raspunde legal pentru aceasta, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

MODIFICARI ADUSE Plasmolifting PRP

Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

FORTA MAJORA

Plasmolifting PRP, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Plasmolifting PRP nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Plasmolifting PRP. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic al Plasmolifting PRP, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Plasmolifting PRP, erorile de operare, greva, etc.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Plasmolifting PRP nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube, rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Plasmolifting PRP;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor Plasmolifting PRP;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului Plasmolifting PRP se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
b) Plasmolifting PRP nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Plasmolifting PRP si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Plasmolifting PRP se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate dispozitivului de pe care accesati site-ul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Plasmolifting PRP nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
INCHEIEREA ACORDULUI
Plasmolifting PRP isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat la aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.