follow our awesomeness
back to top

Conditii de livrare

Termeni si conditii de livrare

Livrarea produselor se face în România, prin Fan Curier.

Pentru produsele vandute de Face Body Lips care fac parte din oferta magazinului online plasmolifting-prp.ro –  taxa de livrare este de 15 lei pe comanda indiferent de valoarea comenzii.

Riscurile de pierdere sau de deteriorare a mărfii, precum și orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc după ce marfa a fost predată curierului, trec de la vânzător la cumpărător, în momentul în care marfa a fost predată curierului.
Detaliile de livrare a produselor, incluzând (dar nelimitându-se la) timpul necesar livrării, nu constituie o obligație contractuală din partea Face Body Lips, fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora.
În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau inițializare a comenzii, Face Body Lips va anunța clientul care este termenul estimat de finalizare a livrării.
În cazul livrării prin curier, în situația în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată, după ce reușește să ia contact cu acesta, după care comanda va rămâne în custodia firmei de curierat timp de 15 zile. Dacă se depășește termenul și clientul nu își ridică comanda, aceasta va fi anulată și produsul returnat la sediul Face Body Lips, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.
În acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma împreună cu un consilier clienți Face Body Lips, doar în scris, prin e-mail.